Obra social Coopelec. Obertura de tanatori de Guadassuar.

Com a part de l’obra social de Coopelec, fa tres anys, la cooperativa va iniciar les gestions per a fer realitat un projecte considerat de vital importància per als veïns de Guadassuar. Es tractava de construir un Tanatori, servei que fins al moment no tenia la localitat i que ens ha obligat a desplaçar-nos en altres poblacions.

Doncs bé, després d’un llarg treball, en estreta col·laboració amb l’Ajuntament, podem dir que aquest edifici està pràcticament acabat i pendent de les últimes autoritzacions administratives per a poder realitzar l’obertura de l’activitat.

Per a aquells que no ho coneguen, el tanatori està situat en el polígon industrial, concretament al carrer l´Alcudia, 16. Es tracta d’una ubicació molt còmoda, quasi contigua a la zona urbana, que permetrà el fàcil accés als veïns, tant amb cotxe com a peu.

Donades les característiques d’aquest servei, Coopelec no realitzarà la seua gestió directa, sinó que s’ha aconseguit un acord per a la seua gestió amb l’empresa de serveis funeraris INDALINA, S.L. Dins dels termes del contracte subscrit amb aquesta empresa volem destacar dos aspectes fonamentals:

1.- El tanatori estarà obert a tots els veïns, per la qual cosa qualsevol empresa funerària té accés per a poder realitzar en el mateix els serveis de vetla, previ pagament dels honoraris corresponents.

2.- Coopelec ha fixat amb l’empresa concessionària Indalina, S.L. un preu especial per al conjunt dels serveis funeraris que serà aplicable a tots els socis de la cooperativa i membres de la seua unitat familiar.